Интер взе втора поредна победа в Група C на Шампионската

...
Интер взе втора поредна победа в Група C на Шампионската
Коментари Харесай

Интер би Барселона, Байерн постави рекорд

Интер взе втора поредна победа в Група C на Шампионската лига – 1:0 над Барселона. Единствения гол вкара Хакан Чалханоглу в добавеното време на първото полувреме. Така Интер събра шест точки и изпревари Барселона, който остава с три. Поражението е второ подред за каталунците в шампионата след 0:2 в Мюнхен.

Барса въпреки всичко прати топката в мрежата в 67-ата минута.. В края каталунците претендираха и за дузпа, само че такава не беше отсъдена.

В другия мач в групата разруши Виктория Пилзен с 5:0 и сложи нов връх на Шампионската лига. Баварците нямат загуба към този момент в 31 мача в груповата фаза. Победата е трета подред за тях в шампионата този сезон и те са на крачка от елиминациите.

Точни за Байерн бяха Лирой Сане на два пъти, Серж Гнабри, Садио Мане и Ерик Максим Чупо-Мотинг. Сане има присъединяване в 21 гола в 21 мача в Шампионската лига.

Баварците взеха решение всичко още до 13-ата минута. Сане откри в седмата, шест по-късно Гнабри направи 2:0. Сане повиши на 3:0, а след това ВАР анулира попадение на Мусиала. Байерн не спря и след почивката и до 60-ата минута към този момент беше 5:0. Чак тогава отборът на Юлиан Нагелсман си даде отмора.

Would you look at that
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР