Интер спечели изключително важни три точки след успех с 2:0

...
Интер спечели изключително важни три точки след успех с 2:0
Коментари Харесай

Интер зашемети Рома насред Олимпико и влезе в Топ 4

Интер завоюва извънредно значими три точки след триумф с 2:0 като посетител на Рома в дуел от 34-ия кръг на Серия А. По този метод „ нерадзурите “ събраха 63 точки и се изкачиха до 4-ото място във краткотрайното класиране, до момента в който „ вълците “ остават на 7-а позиция с 58 точки. Попаденията в срещата бяха дело на Федерико Димарко и Ромелу Лукаку.

На „ Олимпико “ гостите започнаха по-добре, като в 15-ата минута имаха искания, че футболист на Рома е играл с ръка, само че съдията Фабио Мареска даде сигнал играта да продължи.

В 34-ата минута отбраната на Рома рухна при едно центриране на Дензъл Дъмфрис. Нидерландецът откри другия халф-бек Федерико Димарко, който затвърди страхотната си форма през сезона с следващ значим гол за Интер.

Десет минути след началото на втората част Матео Дармиан игра с ръка в наказателното поле на Интер, като след преразглеждане с ВАР съдията реши, че няма учредения за 11-метров углавен удар.

В 74-ата минута дуото в офанзива на отбора от Милано комбинира по този начин, както го правеше в шампионския сезон на Интер. Лаутаро Мартинес подаде към Ромелу Лукаку, който от границата на наказателното поле прати топката в мрежата на Руи Патрисио за 2:0.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР