Интер приема Барселона в последен двубой от груповата фаза на

...
Интер приема Барселона в последен двубой от груповата фаза на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барса препъна Интер за елиминациите

Интер приема Барселона в финален дуел от груповата фаза на Шампионска лига в група F. Каталунците към този момент си осигуриха първата позиция в групата, само че за "нерадзурите " срещата е от основно значение. В момента резултатът е 1:1 за испанския отбор. Барселона откри резултата, а домакините се върнаха в дуела с попадение минута преди почивката. В 86-ата минута Ансу Фати направи резултата 2:1 за каталунците, който с прецизен диагонален удар матира Ханданович.

Още в първата минута Лаутаро Мартинес мина през защитата на гостите и стреля, само че ударът му беше блокиран. В 7-ата минута Ромелу Лукаку прати топката във вратата на Нето, само че той беше в състояние на засада и гол нямаше. Барселона отвърна с удар на Перес минута по-късно, само че Ханданович се оправи.

Бираги също опитва мерника си към Нето, само че вратарят на испанския отбор избави ситуацията в 19-ата минута на срещата.

Стигна се до 23-ата минута на дуела, когато Годин не съумя да спре Видал, който откри добре Перес и той прониза стража на "нерадзурите ".

Интер се впусна да търси изравняването. В 29-ата минута Весино стреля от далечно разстояние вместо да търси подаване към Лукаку или Мартинес, а топката не откри очертанията на вратата.

Ленгле опитва мерника си в 33-ата минута, само че за благополучие на играчите на домакините, топката не откри задачата.

В 44-ата минута на дуела Интер възвърне равенството. След асистенция на Мартинес, Лукаку прониза Нето и върна паритета на стадиона.

В 49-ата минута на дуела Ракитич преодоля 4-ма противници, стреля към вратата, само че завоюва единствено корнер. Интер потегли да търси триумфа и ситуациите пред Нето се заредиха едно след друго. В 61-ата минута Лукаку стреля, Нето избави.

Седем минути по-късно Видал стреля, топката не откри задачата. В 73-ата минута Лаутаро Мартинес стреля рисково, само че топката мина на сантиметри от страничната греда.

В 73-ата минута Мартинес осъществя попадение, само че беше в състояние на засада и гол нямаше. Седем минути по-късно още веднъж топката влезе във вратата на Барселона след удар на Мартинес, само че още веднъж имаше засада, този път на Лукаку и нямаше попадение.

Барселона отвърна с удар на Перес в 82-ата минута, само че топката мина над вратата. В 86-ата минута откакто влезе като запаса Ансу Фати се разписа и изведе тима си напред в резултата, което като че ли постави завършек на фантазиите на Интер за продължение в елиминационната фаза.

Испанският отбор играе с най-вече млади играчи, само че това не пречи отборът да показва класа.

Интер - Барселона 1:2
голмайстор: 0:1 Перес (23), 1:1 Лукаку (44), 1:2 Ансу Фати (86)


Ето и съставите на двата отбора:

Интер: Ханданович, Годин, Де Врай, Шкриняр, Д`Амброзио, Весино, Брозович, Валеро, Бираги, Лукаку, Мартинес

Барселона : Нето, Ленгле, Юмтити, Тодибо, Ваг, Видал, Ракитич, Алена, Фирпо, Гризман, Перес
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР