Интер подготвя януарска офанзива за опорния халф на Манчестър Юнайтед

...
Интер подготвя януарска офанзива за опорния халф на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Конте иска свой верен воин от времената в Челси

Интер приготвя януарска атака за опорния халф на Манчестър Юнайтед Неманя Матич. Според част от италианските медии сърбинът е заинтересован от опцията да се изявява в Серия А.

„ Нерадзурите” разчитат на обстоятелството, че сега 31-годишният футболист има много напрегнати взаимоотношения с мениджъра на „ алените дяволи” Оле Гунар Солскяер. В резултат на това ветеранът има единствено 5 публични мача дотук през акция 2019/2020.

На всичкото от горната страна неговият контракт изтича в края на сезона, въпреки че Юнайтед раполага с алтернатива за автоматизирано удължение. Самият халф пък е податлив да опита друго състезание като калчото, откъдето не за първи път има интерес към него. Преди две години актуалният изпълнителен шеф на Интер Джузепе Марота опипваше почвата към халфа единствено че в интерес на тогавашния си отбор – Ювентус.

По същото време Матич избра да смени Челси с Манчестър Юнайтед за сумата от 45 милиона паунда, защото по това време управител на манчестърци беше Жозе Моуриньо. В акцията преди този момент той стана първенец на Англия под управлението на Конте

През лятото на 2019 година Интер към този момент един път пазари от Юнайтед, закупувайки нападателя Ромелу Лукаку.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР