Интер победи с 2:0 Венеция като гост в късния съботен

...
Интер победи с 2:0 Венеция като гост в късния съботен
Коментари Харесай

Индзаги: Приятно е да сме фаворит за титлата

Интер победи с 2:0 Венеция като посетител в късния съботен мач в Серия "А " и с помощта на трите точки се приближи компактно до водачите във краткотрайното класиране Наполи и Милан.

Хакан Чалханоглу откри резултата за "нерадзурите " в 34-ата минута, а в добавеното време на мача Лаутаро Мартинес направи 2:0 от дузпа, отсъдена за игра с ръка.

Така Интер приключи страхотна седмица, която бе белязана от победа над Наполи, класиране за осминафиналите на Шампионската лига преди последния мач поради триумфа над Шахтьор Донецк и в този момент трите точки във Венеция.

"Завършихме значима седмица за нас. Това беше доста значима победа, като единствената ми рецензия е, че трябваше да вкараме втория гол доста по-рано, тъй като против толкоз добре проведен тим като Венеция рискуваш да загубиш точки в края. Дали сме любимци за купата? Приятно е да се счита по този начин, само че това е комфортно за другите тимове. Ръководството искаше да се класираме за директните елиминации на Шампионската лига, тъй че до февруари можем да мислим единствено за шампионата. Това трябваше да е година на преход, само че в Милано заварих страховит тим и сме длъжни да продължаваме по този начин ", сподели треньорът на Интер Симоне Индзаги.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР