Интер остана без победа и след втория кръг от груповата

...
Интер остана без победа и след втория кръг от груповата
Коментари Харесай

Конте: Болно ми е, защото не заслужавахме да загубим

Интер остана без победа и след втория кръг от груповата фаза в Шампионската лига. “Нерадзурите” се показаха мощно против Барселона на “Камп Ноу”, само че в последна сметка отстъпиха с 1:2, а старши треньорът Антонио Конте не скри разочарованието си.

“В огромни интервали от мача създадохме доста съществени проблеми на популярен клуб като Барса. Може би част от фуболистите се поумориха през второто полувреме, само че това е обяснимо поради тежкия темп, в който играем от началото на сезона”, показа Конте.

“Въпреки всичко, съм уверен, че не заслужавахме да загубим. Болно ми е, че допуснахме проваляне, само че ще се опитаме да намерим позитиви и от този мач”, продължи наставникът на “нерадзурите”.

“Разликата в притежанието на топката не беше проблем, просто ние играхме по-директен футбол. Опитахме се да действаме на висока скорост, което затрудни противника. Един мощен тим в никакъв случай не се прибира благополучен вкъщи след загуба, без значение от положителната игра. Имаме една точка от два мача, само че би трябвало да продължим да работим и да не се отхвърляме от пътя, по който сме тръгнали”, добави Конте. Шампионска Лига 2 кръг, сряда 2 октомври  Барселона 2:1краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР