Интер и Ювентус играят при резултат 1:1 в голямото дерби

...
Интер и Ювентус играят при резултат 1:1 в голямото дерби
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Интер-Ювентус 1:1

Интер и Ювентус играят при резултат 1:1 в огромното дерби на Серия А. Сблъсъкът е през днешния ден от 21:45 на „ Джузепе Меаца” и ще бъде излъчен онлайн по MAX Sport 3.

Домакините стартираха нападателно и още в 4-ата минута след центриране от корнер Милан Шкриняр стреля с глава, само че над вратата.

Ювентус обаче имаше много по-добра опция в 7-ата минута, когато Мората насочи мощен удар по земя и Ханданович трябваше да се намесва. Вратарят обаче не го направи доста безапелационно, след което се стигна до безредие в наказателното поле и състезател на гостите съумя да насочи топката по посока на вратата, само че прекомерно едва и словенецът улови.

В 17-ата минута Интер откри резултата. Чалханоглу насочи мощен изстрел, който се отби от гредата и попадна в Един Джеко, за който остана да прати топката в опразнената врата за 1:0.

"Бианконерите " се пробваха да отговорят пет минути по-късно, когато Хуан Куадрадо стреля от отдалеченост, само че изстрелът му не откри задачата и топката излезе в навън.

В 29-ата минута Войчех Шчесни трябваше да улови изстрел с глава на Един Джеко, след което се опита да провежда бърза контраофанзива, само че гостите не съумяха да я развият.

Гостите пробваха да притиснат противника си и имаха опция три минути преди края на първото полувреме след безредие в наказателното поле Леонардо Бонучи стреля от близко, само че бранителят стреля над вратата.

Ювентус притисна противника си и опита бързо да се завърне в дуела, само че в началните минути Самир Ханданович не бе зстрашен.

В 59-ата минута Един Джеко стреля с глава около врататата. Четири минути по-късно Иван Перишич направи отличен пробив, след което стреля рисково около левия непряк дирек.

Ювентус отговори в 68-ата минута, когато Уестън Маккени насочи удар в близкия ъгъл, който мина доста покрай вратата.

В 71-ата минута Самир Ханданович се намеси уверено след изстрел от директен свободен удар на Пауло Дибала. Вратарят на "нерадзурите " ослепително избави малко пред голлинията.

Двата тима продъолжиха хубавичко борба в средата на терена, само че това не водеше до положения пред една от двете порти.

В 87-ата минута основният арбитър Маурицио Мариани прегледа обстановка за дузпа за гостите с ВАР, след което изрично уточни бялата точка за нарушаване на Дензел Дъмфрис против Хуан Куадрадо. Зад топката застана Пауло Дибала, който невъзмутимо с изстрел в средата осъществя.

ИНТЕР-ЮВЕНТУС 1:1

Интер(3-5-2): 1.Ханданович- 37.Шкриния 6.Де Фрай 95.Бастони-36.Дармиан 23.Барела 77.Брозович 20.Чалханоглу 14.Перишич- 10.Лаутаро 9. Джеко

Старши треньор: Симоне Индзаги

Ювентус(4-4-2): 1.Шчесни- 2.Данило 19.Бонучи 3.Киелини 12.Сандро- 11.Куадрадо 27.Локатели 14.Маккени 20.Бернардески- 44.Кулушевски 9.Мората

Старши треньор: Масимилиано Алегри
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР