Интер и Манчестър Юнайтед са постигнали договорка за преминаването под

...
Интер и Манчестър Юнайтед са постигнали договорка за преминаването под
Коментари Харесай

Интер и Ман Юнайтед се договорили за Алексис

Интер и Манчестър Юнайтед са постигнали сделка за прекосяването чартърен на Алексис Санчес на “Джузепе Меаца”, оповестява “ББС”. Двата клуба договарят от няколко седмици за чилиеца, като проблематична си оставаше заплатата на играча, която е на стойност сред 400 и 500 хиляди паунда и съществено разклаща структурата на възнаграждение на “червените дяволи”.

От “Олд Трафорд” желаеха да договорят договорка, при която по-голяма част от седмичното заплащане да бъде плащано от италианския отбор. Първоначално от Интер предлагаха да поемат към 150 хиляди паунда, само че след това са вдигнали офертата и това е довел до сериозен напредък в диалозите.

Manchester United have agreed a loan deal for Alexis Sanchez.

https://t.co/nlXbc8IK84#bbcfootball pic.twitter.com/mandK5vNga
— BBC Sport (@BBCSport) August 28, 2019
На този стадий към момента не е реализирана сделка за сума за наложително откупуване през идващото лято и на този стадий не е ясно дали наложително ще бъде търсена такава. Очаква се Алексис Санчес да премине в отбора на Антонио Конте в идващите няколко дни, където да се причисли към някогашния си съотборник в Манчестър - Ромелу Лукаку, който мина при “нерадзурите” по-рано това лято против 73 милиона паунда.
Серия А 1 кръг, понеделник 26 август  Интер 4:0краен резулат  Лече
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР