Интер Експо Център събира представители на хранително-вкусовия сектор от България

...
Интер Експо Център събира представители на хранително-вкусовия сектор от България
Коментари Харесай

Вкусове от САЩ, Италия, Русия, Армения, Ливан и Сърбия се пренасят в София от 6 до 9 ноември

Интер Експо Център събира представители на хранително-вкусовия бранш от България и чужбина
Представители на няколко страни ще донесат усети от разнообразни континенти, предлагайки ни първокласни артикули, измежду които сигурно ще открием и непознати чувства.
От 6 до 9 ноември София ще бъде „ гореща точка “ за кулинарните постижения на национални кухни на страни от няколко континента с помощта на задграничните компании, които ще се включат в ревютата за хранително-вкусовия отрасъл МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУДДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО и #RETAIL SHOW.
В Интер Експо Център българската аудитория има опцията да се запознае с изключителни хрумвания, техники и технологии. Защото с групови участия се включват голям брой компании от Съединени американски щати, Италия, Русия, Унгария и Сърбия. „ През предходната година Департаментът по земеделие към посолството на Съединени американски щати за първи път се включи в интернационалните изложби “, разясняват уредниците. Постигнатите тогава положителни резултати и позитивни усещания са довели до сензитивно нарастване на площите, които американските компании ще заемат в този момент. Още по-мащабно ще бъде и италианското групово присъединяване, откакто през предходната година над 40 компании от Апенините се включиха в ревютата.
Със своя бизнес темперамент мегаизложението, ангажиращо целия изложбен и конгресен потенциал на Интер Експо Център, притегля вниманието на гости от разнообразни точки по света. „ Организирани са бизнес визити на компании от Египет, Либия, Черна гора, Йордания и Казахстан, както и на китайски компании “, разясняват уредниците. Освен това се чакат байери от скандинавските страни, Англия, Полша, Чехия, Словакия, Катар, Белгия, Беларус и други, с подготвеност за бизнес срещи с български производители.

За първи път
Осезаемо възходящият задграничен интерес е оценка за непрестанния блян на уредниците към насърчаване на ревютата и информационните средства за свързване с ХВП сектора. Така да вземем за пример през тази година публиката за първи път ще бъде очевидец на завладяващия нов формат за продуктово-кулинарни събития „ Сетива без граници “ . Акцентът на първото издание ще бъде съчетанието „ вино-шоколад-хляб “.
В отговор на възходящия пазар и развиването на промишлеността, през тази година започва и #RETAIL SHOW – първото в България и Балканския район въобще ревю за ритейл бранша. Форматът ще сътвори платформа за показване на профилирано съоръжение и технологиите в региона на търговията, цифровите решения за бързоразвиващата се онлайн търговия и системи за разплащане, сигурност и логистиката.
По всичко проличава, че хранително-вкусовият бранш с интерес чака началото на месец ноември и идните изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУДДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО и #RETAIL SHOW. „ На уеб страницата www.food-exhibitions.bg всеки може да направи своята регистрация за посещаване “, афишират уредниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР