Интер е първият и засега единствен клуб, който чрез официален

...
Интер е първият и засега единствен клуб, който чрез официален
Коментари Харесай

Само Интер се е измъкнал официално от Суперлигата

Интер е първият и към този момент единствен клуб, който посредством формален документ се е отказал от присъединяване в Суперлигата, осведоми испанската медия “Кадена КОПЕ ”, доказана и от вестник " Ас ". Италианският гранд се е възползва от една освободителна уговорка, която му разрешава да напусне плана. " Нерадзурите " са имали специфични условия за влизането си в плана, както и уговорка за напускането му.

Така Интер е единственият от 12-те клуба, създатели на Сепурлигата, който е можел да се откаже и го е направил. Не е явен претекстът на клуба за напускането, само че може да е обвързван с неустойчивостта на ръководството му и опцията да бъде продаден на нов притежател напълно скоро.
 Чеферин: Хората зад Суперлигата живеят в паралелна галактика Чеферин: Хората зад Суперлигата живеят в паралелна галактика
, и към момента се афишират в поддръжка за основаването на нова лига на огромните и богати клубове. Останалите 8, без -,,,,,, и, също са подписали контракти, които ги свързват със Суперлигата. Когато новината за плана беше оповестена преди година, последва огромен напън от страна на почитатели и федерации. По тази причина тогава въпросните останали 8 клуба бързо оповестиха отдръпването си, само че подписани от тях контракти остават в действие.

Според думите на мощния човек в Ювентус Аниели планът за Суперлига продължава напред. Големите клубове се надяват съдът в Люксембург да отсъди в тяхна изгода правосъдния спор с УЕФА за основаването на новата лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР