Интер е домакин на Торино в мач от 12-ия кръг

...
Интер е домакин на Торино в мач от 12-ия кръг
Коментари Харесай

Интер бележи на собствен терен, Торино почти винаги допуска гол далеч от дома

Интер е хазаин на Торино в мач от 12-ия кръг на Серия " А ". Срещата на стадион " Джузепе Меаца " стартира в 13:30 часа.

Двамата треньори - Лучано Спалети и Синиша Михайлович, нямат съществени кадрови проблеми и ще могат да разчитат на главните си футболисти за конфликта.

 Едер подписа нов контракт с Интер
Едер подписа нов контракт с Интер

Подобреното съглашение е годно до 30 юни 2021 година

" Нерадзудите " ще се опитат да затвърдят отличните усещания от началото на сезона. Те имат 9 победи и две равенства и изостават единствено на 2 точки от водача Наполи.

" Биковете " пък заемат 9-то място със 16 т. и редуват победи със загуби през акцията.

От началото на сезона Интер завоюва всичките си 5 домашен мача, в които означи общо 12 гола. През предишния сезон миланци прекъснаха мини серията на Торино на " Меаца " от два следващи триумфа, откакто се постановиха с 2:1.

В последния кръг гостите надвиха с 2:1 при визитата си на Каляри, с което прекъснаха слабото си показване в шампионата. Преди срещата със сардинци, те нямаха победа в продължение на 5 мача - две равенства и 3 загуби.

 Рамирес няма срещу да премине в Интер
Рамирес няма срещу да премине в Интер

Бразилецът сега играе за китайския Жиангсу

В последните си четири гостувания, Торино непроменяемо позволява най-малко две попадения, до момента в който " нерадзурите " се разписват минимум по два пъти у дома, като единственото изключение бе при 1:0 над Дженоа.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР