Интер допусна грешна стъпка срещу Сампдория в мач от 3-ия

...
Интер допусна грешна стъпка срещу Сампдория в мач от 3-ия
Коментари Харесай

Сампдория вгорчи неделния следобед на Интер

Интер позволи неверна стъпка против Сампдория в мач от 3-ия кръг на Серия А. Двата тима направиха 2:2 на " Луиджи Ферарис ".

До момента първенците имаха две победи, до момента в който " мореплавателите " бяха с една загуба и едно тъждество. Миланският гранд на два пъти повеждаше в резултата, само че домакините изравняваха.

В 18-ата минута, Федерико Димарко извърши технично директен свободен удар и топката влетя в горния ляв ъгъл за 0:1. В 34-ата минута, Мая Йошида пое топката в наказателното поле, озова се в добра позиция и насочи удар, който беше отклонен и мина около Самир Ханданович за 1:1.

Минута преди края на полувремето, " нерадзурите " още веднъж поведоха. Лаутаро Мартинес посрещна съвършено центриране от Николо Барела надълбоко в наказателното поле и го овладя с положително първо допиране. Последва прецизен шут, пратил топката във вътрешната страна на лявата греда за 1:2.

За зла орис на първенците, Самп още веднъж изравни. Това се случи в 48-ата минута, когато Бартош Бережински центрира в наказателното поле и откри Томазо Ауджело, който овладя топката и я изстреля в горния ляв ъгъл, правейки резултата 2:2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР