ИнтензивностКлючовата дума за родените в периода 26 октомври-2 ноември е

...
ИнтензивностКлючовата дума за родените в периода 26 октомври-2 ноември е
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Скорпион I


Интензивност

Ключовата дума за родените в интервала 26 октомври-2 ноември е активност . Toй подхожда на началото на междинната възраст, когато личността придобива мощ, която доближава своя разцвет през 50-те или 60-те години. Демонстрира се дарба за надзор, за практикуване на въздействие върху средата и за превъзмогване на разсейващи детайли .

В интервала тематиката за интензитета е мощно подчертана, както и умеенето да се открие и трансформира недодялан елмаз в нещо скъпо и витално. Биологичните качества и стремежи може да са отслабени, само че това не е наложително за половите и сантименталните усеща, които се отличават с наститеност и дълбочина .

Хората, родени в интервала Скорпион I, се отличават с огромна активност . Веднъж получили нещо, те няма да го изгубят елементарно . Не са и експерти по компромисите. Въпреки че са считани за „ слънчеви ” Скорпиони, те са привлечени от нещастието и знаят какво е страдалчество .

Тези хора незабавно усещат дали някой може да им бъде другар или зложелател и това ги слага в мощна позиция. Те са нападателни единствено в случай че бъдат предизвикани и по предписание не си губят времето с безсмислени или рискови борби.

Да употребяват дейно чара си , е тяхна запазена марка. Имат чудесно възприятие за комизъм, само че с него могат и да жилят.

Родените в Скорпион I се придържат към непоколебим код на държание (морален или неморален). Най-много се интересуват от претекстовете зад нечии дейности , а не от триумфа на обещано начинание. По-скоро биха дали прошка неправилен ход, в сравнение с нечисти подбуди. Ненавиждат триумфа, реализиран посредством машинация , и не се впечатляват от извинения, в случай че не са откровени и не доста чести. В работата ценят качеството , а не количеството и концентрират напъните си в тази посока.

Препоръки

Поддържайте високите си условия и към себе си, само че не се самобичувайте при неточност. Ако въобще е допустимо, пробвайте се да простите и да забравяте . Изхвърлете ненужния багаж , контузиите от миналото могат да натежат прекалено много даже и на вас.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР