Интензивна активност на НЛО в близост до лунната мисия Аполо

...
Интензивна активност на НЛО в близост до лунната мисия Аполо
Коментари Харесай

Интензивна активност на НЛО в близост до лунната мисия Аполо 17

Интензивна интензивност на НЛО наоколо до лунната задача Аполо 17 …Аполо 17 е последната пилотирана задача на американската стратегия „ Аполо “, когато първите астронавти кацат на Луната през 1972 година По време на 12-дневната задача екипажът снима повече от 8 400 фотоси на лунната повърхнина, които в този момент са налични на уеб страницата на НАСА.Години откакто фотосите са предоставени, в някои от изображенията откриватели откриват любопитни обекти, които наподобяват на галактически кораби с незнаен генезис.Някои скептици считат, че аномалиите са отблясъци или отражения на обектива, само че от ден на ден доказателства опровергават тези теории.Анализаторът Робърт Морнингстар открива НЛО, преминаващо зад модула на лунната задача, тъкмо когато каца на Луната.

 1 600x369 - Интензивна интензивност на НЛО наоколо до лунната задача Аполо 17 (видео)
Морнингстар споделя за откритието си:
„ За мен това е най-зашеметяващият филм, излязъл от програмата Аполо. “Подобен НЛО изненадва астронавтите на Аполо, когато доближават лунната повърхнина. Обектът поддържа непрекъснато разстояние и наподобява, че шпионира новодошлите.

 Това е публична фотография на НАСА. Увеличете надясно, над земята
Това е публична фотография на НАСА. Увеличете надясно, над земята

 2 600x369 - Интензивна интензивност на НЛО наоколо до лунната задача Аполо 17 (видео)


 В записите на задачата Аполо 17 се разкриват и други аномалии, като да вземем за пример този дискообразен обект, ситуиран наоколо до лунния модул за кацане
В записите на задачата Аполо 17 се разкриват и други аномалии, като да вземем за пример този дискообразен обект, ситуиран наоколо до лунния модул за кацанеЧетете още: Карл Улф: Има ли изкуствени структури от тъмната страна на Луната?Той се намира на доста разстояние, а държанието му е сходно на това на земните военни обекти, които идват да прихващат непознати устройства, нахлули на тяхна територия.

 НЛО на фотография от задачата Аполо 17
НЛО на фотография от задачата Аполо 17Мисията на Аполо 17 е рекордьор за най-дългия полет при кацане на Луната, най-голямата взета лунна проба, най-обширната посетена лунна повърхнина и с най-дългата дълготрайност, прекарана в орбитата на Луната.Аполон 17 остава последната пилотирана задача до Луната, без други астронавти да са стъпили там от 1972 година Може ли това да е единствено съвпадане?
Възможно ли е астронавтите на Аполо 17 да са попаднали на непозната лунна база? Срещнали ли са извънземни НЛО или обекти на други страни? Някой е лимитирал или отказал достъпа на индивида до лунната повърхнина?Защо задачата на Аполо 17 събира толкоз огромен размер проби и прави толкоз доста фотоси, а по-късно в никакъв случай никой не се връща, с цел да изследва в допълнение находките? Дали естественият сателит, обикалящ към нашата планета, е толкоз запустял и незначителен, че по-нататъшни задачи са били непотребни?Какъвто и да е казусът, горните изображения ясно разкриват някаква форма на извънземно наличие и хипотезата за извънредно напреднали военни извънземни устройства не излиза от картината.Въпреки, че към момента е мъчно да се потвърди, че астронавтите са били прихванати от извънземни, действителността на НЛО, присъстващи на доста стадии от задачата на Аполо 17, е явен знак, че НАСА може да има прикрит пакт с извънземни същества.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР