Интензивен трафик през последния почивен ден. Най-натоварено е движението по

...
Интензивен трафик през последния почивен ден. Най-натоварено е движението по
Коментари Харесай

Интензивен трафик в последния почивен ден - 100 000 коли се прибраха в София

Интензивен трафик през последния почивен ден. Най-натоварено е придвижването по автомагистралите и основните пътища на страната, оповестиха от Пътна полиция. 100 000 автомобила се прибраха в София. Владая беше най-натовареният вход към София довечера, а пикът на огромното прибиране беше към 20 ч.

Интензивен трафик имаше по всички автомагистрали и основни пътища на страната, както и на ГКПП-та на входа от Гърция. Най-натоварената права в последния почивен ден беше Е-79 през Кресненското дефиле.

На всички входове и изходи на София, както и на по-големите кръстовища, има ситуирани пътни служители на реда, които при необходимот контролират придвижването.

По-рано денем кола се възпламени след единия от тунелите на Автомагистрала " Хемус " и краткотрайно беше спряно придвижването там.
 Автомобил с газова уредба се самозапали до изхода на тунел Автомобил с газова уредба се самозапали до изхода на тунел "Топли дол "
Автомобил се самозапали на 50 м след изхода на тунел "Топли дол " по автомагистрала "Хемус " посока София, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Сигналът за и...

Натоварено беше придвижването и по автомагистрала " Тракия ". Трафикът се ускори още повече в следобедните часове в посока от Бургас към София. Много хора се прибираха от Южното Черноморие, където прекараха почивните дни.
Инсп. Петър Соколов, " Пътна полиция ": И днешният ден не мина без тежки ПТП-та. На територията на страната от сутринта имаме зародили три ПТП-та в Габрово, Монтана и Пловдив. При последното в Пловдив умрял и мотоциклетист, на който беше отнето преимуществото и той почина на място.  Моторист почина в Пловдив Моторист почина в Пловдив
54-годишен моторист почина в Пловдив, откакто беше блъснат от лек автомобил. Инцидентът е станал към 10.15 часа на кръстовище в пловдивския регион...

Сравнително натоварен беше трафикът от леки и товарни коли на българо- гръцката граница. В последният от серията почивни дни предстоящо придвижването от Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата-Промахон в посока столицата се ускори в следобедните часове.

Следобед по основен път Е79 в региона на Кресненското дефиле се образуваха за малко колони, само че напредването се осъществяваше обикновено и в двете направления, а множеството водачи съблюдаваха нужната отдалеченост.

През целия ден имаше километрични опашки от тежкотоварни коли, които изчакваха да преминат на гръцка територия.
 Очаква се натоварен трафик този следобяд Очаква се натоварен трафик този следобяд
В последния от серията почивни дни поради Националния празник 6 септември, обичайно се чака засилен трафик по главните пътища и автомагистрали, какт...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР