Интензивен трафик има на българо-турската граница на ГКПП Капитан Андреево

...
Интензивен трафик има на българо-турската граница на ГКПП Капитан Андреево
Коментари Харесай

Натоварен трафик на българо-турската и българо-румънската граница


Интензивен трафик има на българо-турската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево на излаз за товарни коли, оповестиха от Министерство на вътрешните работи на база систематизирана информация от придвижването по граничните пунктове към 14 часа.

По информация на БНР колоната от чакащи коли е към 5 км. За последното денонощие са минали близо 10 000 автомобила с към 40 000 пасажери към Турция.

Часове откакто бе освежен софтуерът на българо-румънската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Русе и на Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин продължава да е засилен трафикът на излаз за камиони.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата трафикът е натоварен на излаз за товарни коли, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа също е натоварен за леки и лекотоварни коли на излаз от страната. На останалите пунктове на българо-гръцката граница трафикът е естествен.

На българо-сръбската и българо-македонската граници трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР