Интензивен трафик и засилени проверки по пътищата през първия от

...
Интензивен трафик и засилени проверки по пътищата през първия от
Коментари Харесай

Засилени полицейски проверки в съботния ден

Интензивен трафик и засилени инспекции по пътищата през първия от поредицата почивни дни. Преминаването през един от най-използваните гранични пунктове - Кулата-Промахон беше натоварено, само че без дълги опашки. Полицейските инспекции бяха най-много за шофиране с превишена скорост, както и за приложимост на алкохол и опиати.

 © БГНЕС
За да избегнат трафика прозорливи водачи си разделиха пътуването и на път за Гърция пренощуваха в Благоевград.
- Не сме били в трафик нито през вчерашния ден, нито през днешния ден. Снощи си бяхме в Благоевград отседнали.
Повече обаче трябваше да чакат хората, които избраха да пътуват в пиковите часове. От ранни зори придвижването към границата ни с Гърция беше интензивно.

През целия ден най-проблематичен остана секторът край Благоевград, в който колите трябваше от Автомагистрала " Струма " да продължат по Е-79. На кръговото кръстовище се оформи запушалка, която в допълнение усложни трафика в правата от Благоевград до Симитли.

На граничен пункт " Кулата " не се образуваха опашки, защото обработката на документите вървеше бързо. И през трите почивни дни ще работят всички 10 гишета. При увеличение на пътникопотока са планувани и чиновници за работа с мобилни устройства. Натоварен се чака да бъде трафикът и в последния почвен ден - понеделник. Тогава, с цел да се облекчи придвижването, тежкотоварни коли от 14 ч. до 20 ч. няма да пътуват.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР