Интензивен е трафикът през най-натоварените гранични пунктове, водещи към Гърция

...
Интензивен е трафикът през най-натоварените гранични пунктове, водещи към Гърция
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът през Кулата, Капитан Андреево и Лесово

Интензивен е трафикът през най-натоварените гранични пунктове, водещи към Гърция и Турция в събота заран, оповестиха от полицията.
На границата с Република Гърция, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата трафикът е натоварен на излаз за товарни коли.
Поради осъществяване на ремонтни работи на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата е допустимо да има промени в организацията на придвижването на товарните коли през пункта. Трасетата ще се ремонтират поетапно, без да се стопира прекосяването на транспортни средства.
На границата с Република Турция, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово трафикът е мощно натоварен на излаз за товарни коли.
На границата с Република Сърбия трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
На границата с Румъния трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Поради неприятни метеорологични условия фериботът на Граничен контролно-пропусквателен пункт Сомовит-Никопол не работи.
На 24 ноември, от 09:00 ч. до 13:00 ч., заради осъществяване на ремонтни действия ще бъде спряно електрозахранването и прекратено осъществяването на гранични инспекции на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кардам-Негру вода. Препоръчва се потреблението на различни направления.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР