Интензивен е трафикът по главен път Е-79 и автомагистрала „Струма".

...
Интензивен е трафикът по главен път Е-79 и автомагистрала „Струма".
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът към планинските ни курорти


Интензивен е трафикът по основен път Е-79 и автомагистрала „ Струма ". И през днешния ден се чака хиляди да тръгнат към зимните ни курорти Банско и Добринище, както към граничния пункт Кулата. По най-натоварените пътища в страната има засилено полицейско наличие и прецизно се следи за съблюдаване на разпоредбите за придвижване.

В последния час придвижването по Е-79 беше спирано поетапно поради прекосяване на извънгабаритен товар. Образуваха се километрични опашки от чакащи коли.

Днес от рано сутринта придвижването е извънредно натоварено. За да се оправят със засиления трафик, който е в действие още от петък. от полицията вкараха ограничения. Следи се прецизно за инспекция на водачи, използвали алкохол, както и за дрогирани водачи. Има доста ситуирани полицейски патрули на пътищата за курортите у нас, както и на граничните пунктове.

На граничен пункт "Кулата " работят всички гишета за безпроблемно прекосяване на пътуващите коли, както и за командировани спомагателен брой чиновници. Там значимо е водачите да знаят и пътуващите, че е допустимо струпване на коли поради ремонт на пункта.

Очаква се трафикът да бъде извънредно натоварен в края на днешния ден. Пикът на прибиращите се коли най-вероятно ще бъде в последния почивен ден - 27 декември.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР