Интензивен е трафикът по Е-79 между Симитли и Благоевград в

...
Интензивен е трафикът по Е-79 между Симитли и Благоевград в
Коментари Харесай

Голямото завръщане: Колони от автомобили и верижни катастрофи

Интензивен е трафикът по Е-79 сред Симитли и Благоевград в деня на огромното завръщане за Великденските празници, съобщи БГНЕС.

Към 14 ч. трафикът от Сандански и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " бе доста по-интензивен от този, приближаващ от Банско, Гоце Делчев и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Илинден-Ексохи ".

Двата потока се сливат при Симитли, оттова до Благоевград се образува колона, която се движи въпреки и постепенно, станаха няколко леки верижни произшествия без потърпевши. На пътен възел „ Симитли-Банско " има два патрула, които контролират трафика, пропускайки на стадии идващите местенското и струмското посоки. Движението по автомагистрала „ Тракия " също е интензивно.

Част от повода е, че всички коли са съсредоточени в дейната лента.От полицията прецизират, че в ремонтните сектори по автомагистралата, където придвижването е в двете посоки, спешната лента в посока София, е лента за придвижване и водачите на моторни транспортни средства могат да я употребяват.

Тези места са обозначени и със съответните знаци за това. Полицейски екипи контролират и придвижването в региона на тунел „ Ечемишка " на автомагистрала „ Хемус ", като постъпателно преди тунела се пускат и стопират моторните транспортни средства. Целта е да не се допусне пътен случай в трите тунела на автомагистралата.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР