Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове със Сърбия,

...
Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове със Сърбия,
Коментари Харесай

Интензивен трафик на ГКПП-та със Сърбия, Румъния и Турция

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове със Сърбия, Румъния и Турция, оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “ на уеб страницата си. Информацията е към 18:00 часа, съобщи Българска телеграфна агенция.

По границата със Сърбия натоварен е трафикът на гранично контролно-пропускателния пункт „ Калотина “ на излаз за леки коли.

Граничните инспекции на пункта се правят на 8 работни места за влизащи леки коли и на 5 работни места за излизащи леки коли. На „ Калотина “ се прави ремонт и се постанова краткотрайно свиване на пътните платна. От „ Гранична полиция “ допълват, че тази краткотрайна организация може да удължи времето за прекосяване, изключително през празничните дни. Препоръката е да се употребяват и останалите пунктове на българо-сръбската граница: „ Брегово “, „ Връшка чука “, „ Стрезимировци “ и „ Олтоманци “.

Интензивен е и трафикът на пунктовете „ Дуранкулак “ и „ Кардам “ за товарни коли на излаз.

Трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ на границата с Република Турция е натоварен на вход за леки коли.

По границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

От „ Гранична полиция “ предлагат на жителите, които пътуват към и от Гърция, да употребяват за прекосяване с изключение на пунктовете „ Кулата “ и „ Маказа “, и останалите пунктове на българо-гръцката граница – „ Илинден “, „ Златоград “, „ Ивайловград “ и „ Капитан Петко челник “. През гранични пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР