Интензивен е трафикът на границата със Сърбия, Гърция, Турция и

...
Интензивен е трафикът на границата със Сърбия, Гърция, Турция и
Коментари Харесай

Интензивен трафик по границите на страната

Интензивен е трафикът на границата със Сърбия, Гърция, Турция и Румъния. Това оповестиха от пресцентъра на Групово дело "Гранична полиция ".

На българо-сръбската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Калотина " и на българо-гръцката граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Маказа " трафикът е натоварен на излаз за леки коли. На Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата " трафикът е натоварен на излаз за товарни коли. На българо-турската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево " и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово " трафикът е натоварен на излаз за товарни коли и на вход за леки коли. На българо-румънската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост "-Русе, Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кардам " и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дуранкулак " трафикът е натоварен на вход за леки коли.

На българо-македонската граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

По информация на сдружението “Дунав мост Видин – Калафат ” АД, от 25 юли до 25 август 2018 година ще бъде осъществяван ремонт на сектор от пътя преди Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин. За този интервал краткотрайно придвижването ще се реализира в двете посоки в едно платно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР