Интензивен е трафикът и тази сутрин на основния пункт с

...
Интензивен е трафикът и тази сутрин на основния пункт с
Коментари Харесай

Интензивен трафик на изход за ТИР-ове на Капитан Андреево

Интензивен е трафикът и тази заран на главния пункт с Турция – на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево. Товарните камиони на излаз са забележителен брой, демонстрира утринната информация на Гранична полиция.

За влизане в Турция не се пропущат непознати жители с леки коли, микробуси и рейсове, пропущат се единствено турски жители. Български жители се пропущат на влизане в България на трите пункта на българо-турската граница. Турските гранични управляващи не позволяват влизане в Република Турция на водачи на тежкотоварни коли, които са жители на рискови в епидемиологично отношение страни. Не се позволява влизането и на водачи, които са посетили тези страни в последните 14 дни. Не е прекратено прекосяването на български товарни коли.

Границата с Република Гърция: трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт. Преустановено е прекосяването през Граничен контролно-пропусквателен пункт Златоград заради затруднение на епидемиологичната конюнктура на гръцка територия. На останалите пунктове гръцките гранични управляващи краткотрайно пропущат единствено непознати жители, които живеят или работят в Гърция, което би трябвало да се удостовери на границата с формален документ на гръцки език. Ограничението не се отнася за водачи на камиони.

На границата с Румъния: на Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе, Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин, Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе Дунав мост, Силистра, Граничен контролно-пропусквателен пункт Оряхово и Граничен контролно-пропусквателен пункт Дуранкулак трафикът е естествен. Временно е прекратено от румънска страна прекосяването на хора и коли на граничните пунктове, съпределни на българските Никопол, Свищов, Кайнарджа, Крушари и Кардам. По информация на румънските гранични управляващи, от 25.03.2020 година български жители, които пътуват за Румъния, подлежат на наложителна 14-дневна карантина на посочен от тях адрес. Мерките не се ползват за водачите на товарни транспортни средства с потенциал над 2,4 тона. Транзитните товарни коли, които през територията на България пътуват за Румъния, могат да преминат българо-румънската граница единствено през взаимните Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе – Гюргево и Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин – Калафат.

На границата с Република Сърбия: на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина, Граничен контролно-пропусквателен пункт Връшка чука и Граничен контролно-пропусквателен пункт Брегово трафикът на товарни коли е естествен. На трите пункта от сръбска страна не се пропущат пътуващи с леки коли, микробуси и рейсове в двете направления. Преустановено е прекосяването на лица и коли през сръбските пунктове, съпределни на българските Олтоманци и Стрeзимировци.

На границата с Република Северна Македония: на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево, Граничен контролно-пропусквателен пункт Станке Лисичково и Граничен контролно-пропусквателен пункт Златарево трафикът на товарни коли е естествен. На влизане в Република Северна Македония не се пропущат непознати жители, пътуващи с леки коли, микробуси и рейсове. На излизане от районен съд Македония пътуващите могат да минават единствено на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево – Граничен контролно-пропусквателен пункт Деве хълм.

РДГП Бургас: Във връзка със създалата се епидемиологична конюнктура до второ разпореждане е анулирано визитата на моторен ферибот „ Героите на Севастопол “ в Пристанище Варна.

В мощ е възбраната за влизане на територията на страната на всички жители на трети страни през всички гранични пунктове с въздушен, морски, железопътен и авто превоз.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР