Интензивен е и трафикът на пунктовете Дуранкулак и Кардам за

...
Интензивен е и трафикът на пунктовете Дуранкулак и Кардам за
Коментари Харесай

Възстановено е движението по Дунав мост при Русе

Интензивен е и трафикът на пунктовете " Дуранкулак " и " Кардам " за товарни коли на излаз. На границата с Румъния, със заповед на министрите на превоза и на вътрешните работи на северната ни съседка, до 31 август през граничния пункт " Вама веке ", съпределен на българския Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дуранкулак ", е въведено ограничаване за придвижване на товарни коли с тегло над 7,5 тона в петък, събота и неделя, както и на формален празник на Румъния от 06:00 до 22:00 часа. В деня, предшестващ първия ден на формален празник, ограничаването е от 16:00 до 22:00 часа.

Преминаването през взаимните гранични пунктове " Кайнарджа " / " Липница " и " Крушари " / " Добромир " се реализира според контрактуваното работно време от 08:00 до 20:00 часа.

Трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " на границата с Република Турция е натоварен на вход за леки коли.

По границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. От " Гранична полиция " предлагат на жителите, които пътуват към и от Гърция, да употребяват за прекосяване с изключение на пунктовете " Кулата " и " Маказа ", и останалите пунктове на българо-гръцката граница - " Илинден ", " Златоград ", " Ивайловград " и " Капитан Петко челник ". През гранични пунктове " Маказа ", " Златоград " и " Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Република Северна Македония.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР