Intel планира да навлезе по-широко в света на видеокартите през

...
Intel планира да навлезе по-широко в света на видеокартите през
Коментари Харесай

Стратегията на Intel да направи успешни видеокарти е да попита публиката

Intel възнамерява да навлезе по-широко в света на видеокартите през идната година. Очевидно обаче компанията има радикално друг метод на работа от софтуерните колоси Nvidia и AMD. Процесорният колос започва програмата The Odyssey , с която се обръща към геймърите и търсещите нов хардуер. Под лоното на The Odyssey ще се състоят няколко специфични събития.

Intel Odyssey е един тип покана към потребителите, които да оказват помощ за проектирането на видеокартата, която те самите желаят. Тъй като търсенето дефинира предлагането, корпорацията желае да изследва какво в действителност се търси и като помощно средство влиза Odyssey. Можете да се запишете за късмет да участвате в програмата чрез профилиран уебсайт. Страницата гласи:

„The Odyssey е построена благодарение на правилни почитатели и се концентрира върху повишение равнището на графиката и мощността на компютрите за всички потребители… Ние желаеме вашите гласове, с цел да ни направляват. Внимателно ще ви изслушваме и дружно ще се доберем до тайните на създаването на съвършените образни технологии…“

След като сте се записали, Intel може да ви праща известия за специфични промоции или благоприятни условия да участвате в ранни стадии на разработка на игри и други планове. И като се изключи че помагате на Intel, ще можете да получите и билети за събитията, които компанията провежда. Те ще се състоят на разнообразни места в Щатите и Европа, както и Тайпей, Тайван.

Търсенето на трето мнение е добър ход на Intel в основаването на идващите си артикули, защото потребителите не всеки път остават удовлетворени от предложенията на другите консуматори. На първо време компанията желае да стартира от ново потомство интегрирани видеоускорители, които да са задоволителни за лек гейминг. Впоследствие проектите на Intel са да дебютира на пазара на видеокартите. Да, това значи, че не можем да чакаме първият артикул на Intel да е килърът на Titan RTX, само че кой знае… идващите може би.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР