Инсултът е сред водещите причини за смъртност и сериозна инвалидизация

...
Инсултът е сред водещите причини за смъртност и сериозна инвалидизация
Коментари Харесай

Тези четири въпроса могат да спасят родителите ви

Инсултът е измежду водещите аргументи за смъртност и сериозна инвалидизация на възрастните хора.

Увредата на мозъка, която настава, трансформира другояче справящите се с живота наши родители или баби и дядовци в хора, които имат потребност от непрестанна грижа.

Такова ненадейно събитие в живота на което и да е семейство разклаща наложения темп, води до съществени финансови разноски и натоварва околните с грижи, които те не всеки път могат да дадат.

 възрастни хора Thinkstock

Затова предварителната защита на инсулта и съответната реакция в първите минути след появяването му могат да доста да покачат възможностите за цялостно възобновяване на пациента.

Не постоянно обаче е елементарно да се разпознаят всички признаци на мозъчния удар. Особено от човек, който няма каквито и да е медицински знания.

Именно заради тази причина ви предлагаме четири лесни стъпки, благодарение на които ще можете да познаете дали индивида до вас е получил инсулт.

 възрастни хора Thinkstock

Приложете ги, в случай че ви се стори, че индивидът против вас ненадейно стартира да се държи несъответстващо, да гледа уплашено към себе си или не ви даде съответен отговор на обикновен въпрос.

Вижте >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР