Инструкторка по йога бе открита жива в дълбока клисура две

...
Инструкторка по йога бе открита жива в дълбока клисура две
Коментари Харесай

Чудо: Йога инструкторка оцеля след 14 дни в дълбока клисура

Инструкторка по йога бе открита жива в дълбока клисура две седмици откакто бе оповестена за търсене на остров Мауи, Хавай. 35-годишната жена изчезнала, откакто подхванала поход в горски резерват.

Семейството и приятелите на Аманда Елер започнаха интензивна акция по търсенето й и предлоха парична премия за безвредното й завръщане.

Съобщение във фейсбук на нейната страница с апел " Да намерим Аманда " е споделяно хиляди пъти.

Аманда последно била видяна на 8 май, описа Би Би Си.

Колата и мобилният й телефон били открити на паркинга на горския резерват Макауао. Според околните й тя се е изгубила, до момента в който се разхожда. Приятелят й бил последният, който се видял с нея, и той удостоверил, че Аманда е в гората.

15 дни след изгубването й трима спасители забелязали йога инструкторката в дълбока клисура наоколо до огромен водопад в резервата. 35-годишната жена въодушевено им махала с ръце.

Снимки: Facebook

" Не можехме да повярваме. Опитахме да се приближим допустимо най-бързо ", споделя Крис Беркест - единият от спасителите.

След като се изгубила, Аманда паднала и се наранила. Била изгубила чорапите и обувките си, само че е открита в изненадващо добра форма.

Може да се придвижва, приказва и се усмихва, разяснява районна медия. Настанена е в локална болница. Единият й крайник е строшен и дамата ще би трябвало да остане за лекуване. Тя изгубила тегло, само че е оживяла - хранела се е с растения и плодове и пиела вода от локални водоизточници.

Бащата на Аманда споделя в болничното заведение, че когато схванал, че щерка му е открита, почнал да подскача като малко дете.

Майка й - Джулия, споделя, че е усещала със сърцето си, че щерка й е жива. Дори за минута не е мислела нещо различен.

" Въпреки че от време на време усещах обезсърчение, останах мощна поради нея. Знаех, че ще я намерим единствено в случай че продължим да бъдем упорити ", споделя тя.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР