Инструкторът се дръпнал назад а Златко изненадващо насочил дулото към

...
Инструкторът се дръпнал назад а Златко изненадващо насочил дулото към
Коментари Харесай

Културистът Златко Принуден Са Си Тегли Куршума, За Да Запази Тайните На Българската Нарко Мафия

Инструкторът се дръпнал обратно а Златко изненадващо насочил дулото към главата си и дръпнал спусъка, след което се строполил на земята. Криминалисти и кола за спешна помощ пристигнали на мястото. Генев към момента давал признаци на живот и бил откаран във Военна болница. Куршумът обаче направил мозъка му на каша и е нямало никакъв късмет да бъде избавен.

Свидетели на случая били разпитвани дълго и в детайли, като главно въпросите са били към оръжейника на фитнес залата. По нищо не личало какво счита да направи Златко Генев. Криминалистите забелязали човек, който сутринта същия ден е бил във фитнеса, само че незабавно след случая си е тръгнал доста бързо.

Има данни, че това е един от огромните финансисти на колета с кокаин по маршрута Южна Америка – Европа. Има догадка, че Генев е бил подложен на масиран напън от наркомафията. Целта е била да не издаде кои босове стоят зад канала, по който е бил хванат в Бразилия щангиста Гълъбин Боевски. Генев избяга от пандиза в южноамериканската страна и съумя да се добере прибере вкъщи. Тук Министерство на вътрешните работи са го разпитвали по отношение на българи, които се занимават с трафик на кокаин и са на високи позиции в тези среди.

Културиста не може да бъде употребен за очевидец, тъй като е потвърдено вманиачен. Той има регистрация в столичната психоболница „ Свети Наум ” с диагноза „ биполярно афективно разстройство ”. „ В България съм в сигурност, защото нямаме контракт за правна помощ с Бразилия. Ако мръдна през границата обаче, като нищо могат да ме арестуват, да ме върнат там и да лежа до 2017 година ”, беше споделил Генев в изявление в края на май тази година, малко след прибирането си в България. Когато арестуваха Гълъбин Боевски през 2011 година, Златко Генев направил опит да се свърже с него, написа crimes.bg.

„ Исках да му дам скъпи препоръки по какъв начин да оцелее. С него се познаваме от дълго време. Бил съм частен преподавател по британски на сина му Пол ”, показа приживе Генев. 6 месеца след идването си в родината, Културиста бе заставен са си тегли патрона, с цел да отнесе със себе си тайните, които знае. Погребан е на 16 октомври.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР