Институцията на Обществения посредник на територията на община Пловдив през

...
Институцията на Обществения посредник на територията на община Пловдив през
Коментари Харесай

Изнесена приемна на омбудсмана на Главната

Институцията на Обществения медиатор на територията на община Пловдив през изтеклите години с изключение на ежедневно настояща приемна в постройката на Общински съвет – Пловдив на адрес: ул. „ Авксентий Велешки “ 20, ет. 1, е провеждала и мобилни приемни при форсмажорни условия, а по този начин също и изнесени приемни в постройките на районните кметства.

Водени от концепцията да бъде уголемен смисълът на функционалността и успеваемостта на приемната, имаме намерение да осъществяваме една нова самодейност, а точно:  изнесена приемна на Обществения медиатор, разположена на ул. „ Княз Александър I “, гр. Пловдив – пред фонтана на пл. „ Стефан Стамболов “ .

На място ще се одобряват сигнали и тъжби персонално от инж. Борислав Стаматов, Обществен медиатор на територията на община Пловдив и от основен специалист към институцията. Същите могат да бъдат писмени (лично направени от гражданите) или устни, за което на място ще бъде попълван протокол след извършен прелиминарен диалог.

Предвидено е приемната да работи всяка сряда от 14.00 ч. до 16.00 ч. като се употребяват слънчевите дни до края на м. ноември 2022 година, а при триумф на самодейността, приемната може да работи и през други дни на седмицата, както и да бъде възобновена и през идната 2023 г.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР