Институтът за пътна безопасност счита за осъдително поведението на българското

...
Институтът за пътна безопасност счита за осъдително поведението на българското
Коментари Харесай

Институт за пътна безопасност: КФН обслужва олигархията

Институтът за пътна сигурност смята за неоправдателно държанието на българското държавно управление и неговият Премиер. За следващ път някой се пробва да присвои няколко милиона лв. на гърба на хората. Фалитът на застрахователна компания „ Олимпик “, навежда на подозрения за предумисъл от страна на виновните институции. Това се споделя в публична позиция на „ Института за пътна сигурност “. В нея се показва още:
„ Инструментариумът, с който комисията разполага за реализиране на задачите си, е опцията за законодателна самодейност, предварителният надзор при допускане на участници на пазара посредством лицензионен режим, правото на надзор на активността на към този момент позволените пазарни участници и най-сетне, правото да постанова наказания при определяне на нарушавания. “

Това са главните функционалности на Комисията за финансов контрол, само че сега тя е свела отговорностите си до обслужване на олигархичните структури в България. Близо 200000 българи, постоянни платци, са подготвени да стачкуват с цел да спрат разпада на страната и Премиерът още веднъж влезе в ролята на „ спасител” на нацията от екрана и ефира и обилно раздаде мъдри препоръки, хората деликатно да си сортират застрахователите и даде обещание да беседва с финансовия министър.

Не е обикновено в държава-членка на Европейски Съюз институциите да не са в положение да съблюдават конституционните си функционалности и да не работят в полза на обществото без експлицитната интервенция на Бойко Борисов. Това положение на държавния уред навежда на разумния извод, че обслужва единствено интереса на Борисов и доближените му стопански кръгове.

Проблемът с пътната сигурност е проблем, който държавното управление и персонално господин Борисов неглижира повече от една година. Упорито отхвърля да вземе отношение, може би тъй като живота на българските жители не е съпоставим с активите и финансовите ползи на мощните на деня. Хората могат да основават проблеми единствено, когато са живи. Всеки ден гинем, като мухи по пътищата и това даже спря да ни прави усещане.

Институтът за пътна сигурност няма да се умори да споделя истината и да устоява нуждата от нов модел за ръководството на пътната сигурност, част от която е политиката за обезпечаване. Ние обаче прелестно разбираме, че новия модел изисква и нов морал.

Настояваме да стартира просторен експертен спор, на тематика по какъв начин да управляваме пътната ни система. И този път по вашите дейности, а не по вашите думи ще съдим на чия страна сте, драги Слуги на суверена.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР