Институтът INSAIT към Софийския университет Св. Климент Охридски спечели домакинството

...
Институтът INSAIT към Софийския университет Св. Климент Охридски спечели домакинството
Коментари Харесай

София спечели домакинството на ключова световна конференция за информационна сигурност

Институтът INSAIT към Софийския университет " Св. Климент Охридски " завоюва семейството на един от най-престижните конгреси в региона на криптографията и киберсигурността – Real World Crypto Symposium (RWC). От 26 до 28 март 2025 година София ще посрещне международния софтуерен хайлайф за разискване на някои от най-актуалните тематики в областта на онлайн сигурността.
 
След Торонто, Токио, Амстердам, Ню Йорк и Пало Алто, столицата ни ще бъде хазаин на водещите международни софтуерни компании и проучвателен центрове в региона на киберсигурността и криптография, измежду които Гугъл, Amazon, Meta, Apple и други Очаква се в дните на конференцията повече от 1 000 представители на бизнеса и науката от целия свят да вземат присъединяване в нея.
 
 НДК НДК Източник: Zonanews
Домакинството на INSAIT и София бе публично оповестено на RWC’24, което се организира през тази седмица в Торонто, Канада. Домакинството на международния конгрес е следващо самопризнание за ролята, която играе институтът INSAIT и стъпка към позиционирането на България като център за развиване на технологии на районно и международно равнище.
 
По време на конференцията участниците ще показват и обсъдят най-новите изследвания, свързани с криптографията и осведомителната сигурност като конфиденциалност и кохерентност на данните, аутентификация и други Ще бъдат показани решения по проблеми, които засягат сигурността на милиарди консуматори на някои от най-популярните онлайн услуги в света. Сред спонсорите на събитието са Amazon Web Services, Apple, Гугъл, Casper и др.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР