Института за пътна безопасност (ИПБ) излезе с отворено писмо до

...
Института за пътна безопасност (ИПБ) излезе с отворено писмо до
Коментари Харесай

Института за пътна безопасност критикува Бойко Рашков заради липсата на контрол по пътищата

Института за пътна сигурност (ИПБ) излезе с отворено писмо до министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. От института показват, че към днешна дата (07.07.2022 г.) от началото на годината са починали 233 починали души, 410 са инвалидизирани, а над 800 трайно изгубили своята работоспособност от безумната държавна политика за сигурност на придвижването по пътищата.

ИПБ акцентират, че това е задоволително сериозна причина министър Рашков да премисли и да поправя неверните решения, които не престават да ни водят към ужаса на пътнотранспортния травматизъм.

Института по пътна сигурност мощно разкритикува и Те напомнят, че Тенев има две повдигнати обвинявания и е пенсиониран през 2011 година Според ИПБ това предопределение дава явен сигнал на всички чиновници за непоследователност и управническа отпадналост.

Противоречивите ви сигнали, които подавате към чиновниците на Министерство на вътрешните работи с това, че от една страна освобождавате чиновниците, които получават пенсия, а в това време назначавате за началник на КАТ пенсиониран от 2011 година чиновник, който след 3 месеца ще навърши пределната възраст, с която може да работи в системата на Министерство на вътрешните работи, по този метод се обезсмисля труда на чиновниците от Пътна полиция, споделят още от ИПБ.

С наши мнения и писма неведнъж сте уведомяван за токсичната професионална среда в столичния КАТ, провокирана от вашите управнически решения. През последните седмици всеки ден се установи неправоспособни и малолетни водачи да предизвикват гибел по нашите пътища. Имитирането на надзор и симулативното наличие на пътя от страна на КАТ е една от главните аргументи за чувството за липса на правова страна . Надяваме се, че ви е известно, че държанието на пътя е проекция на държанието ни в живота изобщо и назад, прибавиха от Института за пътна сигурност.
 По 20 произшествия приблизително за една нощ в София
По 20 произшествия приблизително за една нощ в София

Институтът за пътна сигурност сигнализира за непълен надзор на движението
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР