Институт за пазарна икономика, Сдружение Международен правен център, Сдружение Клуб

...
Институт за пазарна икономика, Сдружение Международен правен център, Сдружение Клуб
Коментари Харесай

Ясни са организациите, които влизат в съвета за съдебната реформа

Институт за пазарна стопанска система, Сдружение " Международен юридически център ", Сдружение " Клуб на юристите франкофони ", Сдружение " Център за съзидателно правораздаване " и Фондация " Български институт за правни начинания ".

Петте неправителствени организации ще вземат участие за активността на Съвета по използване на Актуализираната тактика за продължение на промяната в правосъдната система за първото полугодие за 2020 година Организациите бяха изтеглени с чоп в Министерство на правораздаването.

Това стана ясно в наличието на правосъдния министър Данаил Кирилов в отрасловото министерство. По думите на Кирилов заявление са показали 7 неправителствени организации, които дават отговор на условията на наредбата и критериите за участие на Съвета по използване на Актуализираната тактика за продължение на промяната в правосъдната система.

Сдружение " Програма за развиване на правосъдната система ", Международен юридически център, Клуб на юристите франкофони, Център за съзидателно правораздаване и Националната мрежа за децата ще вземат участие във второто полугодие по използване на Актуализираната тактика за продължение на промяната в правосъдната система за второто полугодие на 2020 година

Останалите, които не са определени, ще бъдат със статут на наблюдаващи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР