Instagram За някои Барби и Кен са просто детски играчки. За

...
Instagram
За някои Барби и Кен са просто детски играчки. За
Коментари Харесай

Вижте 18-годишната жива кукла от Чехия

Instagram За някои Барби и Кен са просто детски играчки. За други са обсесия, фантазия и метод на живот. Такъв е казусът с 18-годишната чехкиня Габриела Ирачкова, която постоянно е мечтала да наподобява като обичаната си кукла. И стартира трансформацията си още на 16-годишна възраст. Една от първите й интервенции е тази за увеличение на бюста от чашка "C " на чашка "G ". Габриела я прави, когато е едвам на 16 години. Процедурата й коства 3200 английски лири. Въпреки големите опасности за здравето й, младата чехкиня възнамерява бъдещи интервенции. Слага си импланти в устните, отстранява си ребра и възнамерява да не стопира с увеличението на бюста си. Тийнейджърката има сбирка от над 300 кукли барби.
"Не имам вяра в естествената хубост. Днес няма съвсем нищо естествено. Прекарвам най-малко три часа в мерки за външния ми тип всеки ден. Този метод на живот въобще не е елементарен. Поддържането на имиджа ми е мъчно във всички аспекти - финансово, физически и душевен. Натискът върху мен е голям, от почитатели, медии и злобари. ", споделя Габриела. 

Освен, че ще продължи с интервенциите, чешката барби има още една фантазия Instagram - да живее в Щатите и да бъде известна с това, че наподобява на най-популярната кукла измежду дребните момиченца. Много майки й пишат, че съгласно тях тя оказва неприятно въздействие на децата им. Габриела обаче не е съгласна - съгласно нея звездите, които взимат опиати, сменят постоянно сътрудниците си и се забъркват в кавги са доста по-опасни от нея. Майката на момичето - Романа Ирачкова поддържа щерка си в предследването на фантазията й, макар че се тормози за здравето й. А самата Габриела твърди, че се усеща все по-секси след всяка последваща пластична намеса.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР