Инстаграм Юлиан Вергов, който днес празнува своя петдесети рожден ден, показа

...
Инстаграм
Юлиан Вергов, който днес празнува своя петдесети рожден ден, показа
Коментари Харесай

Вергов показа колко е празно българското море край Варна

 Инстаграм Юлиан Вергов, който през днешния ден чества своя петдесети рожден ден, сподели какъв брой е празно Българското Черноморие, освен това в най-натоварения в други години откъм туристи месец юли. Актьорът реши да популяризира прочут хотел в курорта Златни пясъци и се появи от терасата на стаята си, която пък разкрива чудна панорама към плажа. Той обаче е запустял, както и морето, нищо че става дума за една от най-популярните линии на български бряг.

В други години тя е цялостна с летовници от ранна заран, когато идват по-възрастните, с цел да избегнат жалкото слънце по обед до залез слънце, когато си потеглят най-отдадените плажуващи. Тази година обаче под чадърите или в морето нама жива душа, сподели Вергов. Дни преди персоналния си празник, той даде телевизионно изявление, в което показа:

" Всичко ми се е случвало в любовта – и мъка, и благополучие. Бил съм и изоставян. Най-трудният урок, който съм научил, е да си затваряш устата. За да се случат някои неща, би трябвало да се научиш да мълчиш ", споделя Вергов в изявление за Нова телевизия.

" Да, имам жена до себе си, само че няма да я покажа за нищо на света ", признава още звездата на родното кино и спектакъл. " Много хора са събрани вътре в мен и е мъчно да избера кой тъкмо би трябвало да съм. Моят персонален белег е иронията. Обичам да се веселя на живота. Обичам да се рея напразно. Затова извозвам доста време на морето. Може би около пандемията успяхме малко да се поспрем, да се замислим ", споделя още артистът. Най-големият му боязън е да не се случи нещо с приятелите и роднините му. " Още повече мисля за това след гибелта на Йосиф Шамли ", описа Юлиан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР