Инстаграм Синът на Сашо Майонезата задмина баща си по брой известни

...
Инстаграм
Синът на Сашо Майонезата задмина баща си по брой известни
Коментари Харесай

Милионерски наследник скара дъщерите на Анелия и Лияна

Инстаграм Синът на Сашо Майонезата задмина татко си по брой известни гаджета, въпреки че е на половината години на баща си. Счетоводителят Ники Найденов бе съкровен с Miss International Teen Princess 2017 Биляна Лазарова, която го разгласи за най-голяма обич на своя живот преди близо две години.

Само няколко месеца по-късно обаче Найденов-младши се оказа двойка с Ивон Динева. Въпреки че двамата пробваха да крият връзката си от медиите, си разменяха сърчица и пояснения в обич в обществените мрежи и изглеждаха доста щастливи. Единствената лъжица катран в меда внасяше ревността на дъщерята на Коко Динев и Анелия, която не е без съображение поради плейбойския манталитет на обичания й, написа " Хотнюс ".

Тези дни обаче друга известна фолкаджийска дъщеря-тази на Лияна, се оказа в рискова непосредственост до така стремежи ерген. Дениз се появи по какъв начин целува Найденов, до момента в който мята гьобеци с него и сина на ДесиСлава Майки в столичен клуб. Дали целувката е единствено другарска не се наемаме да гадаем, само че би трябвало да обърнем внимание на Лияна, че щерка й става единствено на 17 години и наличието й в сходни клубове е освен погрешно, само че и нарушаване на закона. Дениз наподобява най-малко на 27 с огромните си устни и тежкия грим, само че явно се харесва на сина на Майонезата. За разлика от него татко му може да се похвали с една-единствена известна любов-тази с актрисата Елен Колева, която обаче завърши преди години с взаимни обвинявания от двете страни.

Наш кореспондент разбра, че двете девойки към този момент не са приятелки. Именно синът на Майонезата и любовта им към него ги скарала. Ивон се отделила от компанията, с която до неотдавна излизаше, написа Шоу.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР