Инстаграм С най-близките си приятелки и край морския бряг актрисата и

...
Инстаграм
С най-близките си приятелки и край морския бряг актрисата и
Коментари Харесай

Страхотна изненада за Алекс Сърчаджиева

 Инстаграм С най-близките си приятелки и край морския бряг актрисата и водеща Алекс Сърчаджиева отпразнува 37-ия си рожден ден през вчерашния ден. От началото на месец май Алекс е на родното Черноморие, където разпуска и се забавлява дружно с най-хубавите си приятелки, откакто всички постановки у нас бяха отсрочени за неопределен срок и тя на процедура е безработна. Въпреки усложненията, актрисата резервира висок дух и продължава с усмивка напред.

В среднощ точно на рождения си ден, Алекс е сюрпризирана от своите другари с празнична шоколадова торта, написа " България през днешния ден ". Сърчаджиева не чака този жест и е хваната изцяло неподготвена. Водещата е толкоз шокирана, че не съумява да сдържи сълзите и се разплаква пред приятелите си. В първите минути от празника си, тя е облечена с анцунг, защото даже не подозира какво са организирали приятелите й. Вероятно празненството е траяло цяла нощ и е донесло незабравими мемоари за Алекс, която мина през редица тествания след загуб  Инстаграм ата на най-голямата си обич Иван Ласкин при започване на 2019 година Тогава за нея единственото избавление бе театърът, с който през днешния ден е разграничена поради пандемията.

Дори и на морето, водещата гледа да не губи форма и всеки ден тренира и тича по плажната линия, а вечер се любува на вкусна храна край морския бряг дружно с приятелки. До месец се чака Сърчаджиева да се върне на работното си място като водещ, защото ще стартират фотосите на новия сезона на реалити формата " Игри на волята ", които още веднъж ще са край морето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР