Инстаграм С любовта на една от най-обсъжданите двойки у нас –

...
Инстаграм
С любовта на една от най-обсъжданите двойки у нас –
Коментари Харесай

Докато Рачков се радва на свободата си, бившата му любима изпадна в депресия и се затвори вкъщи

Инстаграм С любовта на една от най-обсъжданите двойки у нас – Мария Игнатова и Димитър Рачков, дефинитивно е свършено, а раздялата им вкара русокоската в тежка меланхолия.

Актрисата била изцяло унищожена от финала на връзките си с Рачков и стояла по през целия ден заключена в дома си. След 10-годишна връзка, минала на приливи и отливи, комикът сподели финално " Сбогом " на някогашната си половинка и я изхвърли от вкъщи си и живота си. 

Изоставената русокоска напуснала просторната му къща в Панчарево и се преместила да живее в къща в Драгалевци. Имотът е благосъстоятелност на майка й, която над 20 години развива бизнес с фабрика за облекла и с помощта на него Мария има дом, чиито порти постоянно са отворени за нея, писа " Уикенд “.

Рачков обаче приемал много по-лежерно смяната в персоналния си живот и не давал тип на сломен. Доказателство за това е фриволното му държание в шоуто за фалшификати " Като две капки вода ". Във всеки епизод водещият наяве флиртува с певицата Мария Илиева и постоянно й прави недвусмислени подмятания. Дори си разрешава да я назовава Миче – умалителното, с което до неотдавна наричаше някогашната си половинка Мария Игнатова. Още със старта на паметното шоу комикът се държи като свободен мъж и отрупва с похвали певицата. Крахът на връзките им, както и демонстративното държание на Рачков са напът да съсипят Мария, обезпокоени са в телевизионната колегия. 

39-годишната Игнатова давела тъгата си в алкохол и даже най-близките й приятелки не били в положение да я утешат. Дългогодишната спътница в живота на комика била огорчена от бруталното му отношение към нея. " Отнесе се с мен като с животно. Изхвърли ме като замърсен парцал ", жалвала се пред приятелките си хубавицата. 

За да избяга от мрачните си мисли, Мария изразходвала гнева си във фитнес залата. Това е единственото място, което тя посещавала. Всеки ден Игнатова упражнявала по към 2 часа, с цел да не рухне душевен.

За подтиснатото й положение допринасяли свалянето от екран на " Господари на ефира ", където тя се изявяваше като водеща, както и неналичието на спомагателни задължения, които й подсигуряваше Рачков. След раздялата им ползата към Игнатова фрапантно намалял, защото появяването им дружно към този момент била невъзможна, а клиентите ги наемали най-вече поради комика. Двамата към този момент заобикалят да се появяват на едни и същи празненства, проведени от компанията на Халваджиян и други служебни задължения. 

Преди да се разделят, двойката заработваше стотици хиляди от общите си задължения. Митко осигурявал на Мария участия в телевизионни реклами, частни празненства, халтури и други джамборета, които се плащали доста добре. Според осведомени, хонорарът, който желала светската двойка, с цел да води фирмен ваучър, женитба или рожден ден, бил общо 6000 лева

Не за първи път лабилната Мария изпада в тежка меланхолия. Склонната към угнетено психическо положение русокоска има едни тежък срив в предишното си. Неведнъж хубавицата е разкривала, че се е разделила с някогашния си мъж Петко Димитров, който е татко на сина й Виктор, не поради изневери или ревнивост, а поради тежка следродилна меланхолия. " Не бях на себе си, стопирах да се храня, плачех по през целия ден ", признавала е Мария. Освен това тя от години страдала от хронично бодърствуване и спяла единствено по няколко часа на денонощие. 

Така и не стана ясно повода за окончателната разлъка на Мария и Димитър Рачков. Най-вероятно двойката е поставила крайна точка в връзките си поради невярност. Пословично ревностния Рачков намерено се дразнел от флиртовете на половинката си, която намерено предизвика мъжете. Възможно е комика да е научил за някоя нейна забежка, с цел да се държи по този начин грубо с Игнатова, считат в шоу средите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР