Инстаграм Прясно навлязла във фолка, Тита почва да прихваща и лошите

...
Инстаграм
Прясно навлязла във фолка, Тита почва да прихваща и лошите
Коментари Харесай

Тита почва да прихваща лошите навици на колежки, не прилича на себе си

 Инстаграм Прясно навлязла във фолка, Тита почва да прихваща и неприятните привички на колежките си. И тя като Андреа почна да се дъни със злощастен фотошоп, който и донесе порция насмешки.

На новите й фрагменти, изпълнителката очевидно не наподобява на себе си. Тя се е вталила благодарение на фотошопа, като талията й е по-тънка в сравнение с може да бъде по отношение на телосложението й.

" Защо и ти стартира с фотошопа? На втората фотография си прекалила свиреп... Хубаво, секси, сочно момиче си... Стига с тези изчезнали талии ", захапаха я почитатели.

Наскоро Тита изясни за какво бяха от поп музиката в чалгата. " Доскоро като че ли не знаех кой е моят жанр. Ето пуснах предходната година поетичен албум с Любо Киров, предните ми песни бяха повече рап и хип-хоп. Сега пък върша нещо по-различно. Уж, диря себе си, а и до момента в който се лутам в тези води, имам хора, които ме поддържат. Каквото и да реша,те са зад мен ", заключи смяната си сладникавата русокоска в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

Тита направи чалга пробива си с Джена. Смяната на сцената съгласно Тита няма особена разлика. " Когато сме по участия, ние вървим и в попфолк заведения... А истината е, че през последните две години до момента в който вървях по такива места, с цел да пея, нямах самообладание да ми свърши изявата, с цел да мога да ми пуснат от по-живата музика и да разнообразя. Влечеше ме и по тази причина беше въпрос на време да се преориентирам стилово ", отсече още младата изпълнителка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР