Инстаграм Покрай снимките на новите епизоди от Сексът и градът, които

...
Инстаграм
Покрай снимките на новите епизоди от Сексът и градът, които
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър: Знам как изглеждам. Какво да направя по въпроса? Да изчезна?

 Инстаграм Покрай фотосите на новите епизоди от " Сексът и градът ", които ще излязат по HBO през декември със заглавие " And Just Like That... ", Сара Джесика Паркър и колежките ѝ търпят рецензии, че са остарели, косите им са сиви, имат бръчки и наподобяват на възрастни дами, оповестява dir.bg.

По този мотив екранната Кари споделя, че тя и двете ѝ колежки са получили някои отрицателни мнения за това по какъв начин външният им тип се е трансформирал с годините.

През юли тя напълно умерено седна на обяд с другари, без грим и без да се издокарва, с естествения си прошарен цвят в корените на косата, знаейки, че папараци я дебнат на всяка крачка.

Тя отвърна на недоволствата, като сподели: " Седя с Анди Коен и той има цялостна сива коса и е изтънчен. Защо по този начин да е добре за него, а за мен -не? Не знам какво да ви кажа, хора! ".

" Имам възприятието, че хората не желаят да сме изцяло наред, като че ли съвсем се радват, че ни боли от това, което сме през днешния ден. Независимо дали избираме да остаряваме естествено и да не изглеждаме съвършено. Знам по какъв начин наподобявам. Нямам избор. Какво да направя по въпроса? Да спра да остарявам? Да изчезна? ", изповядва се още тя пред декемврийския брой на " Vogue ". Дамите на междинна възраст също има какво да опишат за живота.

Паркър прибавя, че това вглеждане във визията им, се е влошило поради обществените медии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР