Instagram Певицата Андреа разкри изключително пикантни подробности от приключилата си дългогодишна

...
Instagram
Певицата Андреа разкри изключително пикантни подробности от приключилата си дългогодишна
Коментари Харесай

Андреа разтърсващо откровена! Разкри за изневери на Кобрата, докато той я молил да му роди дете

 Instagram Певицата Андреа разкри извънредно пикантни детайлности от завършилата си дългогодишна връзка с най-хубавия наш боксьор сега Кубрат Пулев. Фолкдивата искрено призна, че Кобрата й е изневерявал, до момента в който в това време той я молил да му роди дете и да му стане брачна половинка. Андреа разтърсващ пост в персоналния си профил в Инстаграм.

Публикуваме какво написа певицата без редакторска интервенция:

След 13-годишна връзка, може би е,,нормално ", да изневериш на индивида до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони...Това евентуално е разликата ценностната система и морал сред хората! Лично за себе си бих споделила, че в никакъв случай не бих го направила, бих прекратила непосредствено и изрично връзките си с мъжа до мен! Явно държанието ми и правилата ми са,,по-мъжки " от много,,смели " мъже!

В моят случай, за жалост аз се подведох, че познавам добре половниката си, само че се оказа, че единствено аз в дребна България, не съм знаела, че,,бъдещият ми брачен партньор " си има съществени гаджета:) Знам, че пъклен доста дами са минали през това, което занапред ще преминавам аз, сигурно не се окайвам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от обстановката ми, екстрахирам нейните изгоди!

Единственото нещо, което за мен ще остане необикновено е по какъв начин индивида до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, до момента в който ти самият си бил на върха, той стига до своя пиков миг в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си, за какво си по отношение на дамата до теб с неистини от рода на " Тя е болна ", " Тя ще се самоубие ", " Тя е унищожена ", " Тя е луда ", " Тя е на тежки медикаменти ".....а в действителност да молиш дамата до себе си " Моля те роди ми дете ", " Бъди моя брачна половинка, стига с тази кариера “...

Не бих споделила, че съм неуместно момиче, очевидно имах вяра в добротата или най-малко, че към момента има качествени и лоялни хора, само че се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и неистини! Успех!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР