Инстаграм Най-новата песен на Павел и Венци Венц е заснета на

...
Инстаграм
Най-новата песен на Павел и Венци Венц е заснета на
Коментари Харесай

Павел и Венци плуват с акули в новия си клип, но по-изненадващото е друго

 Инстаграм Най-новата ария на Павел и Венци Венц е снимана на екзотичните плажове на Малдивите. Освен че снимат залези и разходки, в песента " Ако не в този момент по кое време " те плуват с акули. 

Животните обаче са от миролюбив тип и се хранели главно с планктон и дребни рибки. Изненадващо, преди фотосите на клипа музикантите схващат, че не акулите са причина за най-вече смъртни случаи на Малдивите, а кокосови орехи. Оказало се, че над 200 индивида умирали от паднал на главите им корав плод. 

" Не ни беше боязън! Първо проверихме какви са смъртните случаи с акули на Малдивите и когато ни излезнаха резултатите, се успокоихме. Местните назовават този тип " нърфшарк ". Те са тип, другарски настроени към хората " - разказва Павел в предаване " Тази неделя ". 

В клипа на музикантите се включват и красивите им половинки - Кристина и Мая. И в случай че за виетнамския модел, другарка на Павел, това се случва за следващ път, то за нежната половинка на Венци това е дебют. 

" Истината е, че тя сигурно се притесняваше. Но се оправи като про! " - разяснява той.

Екзотичната дестинация не е първият им избор. В началото вземат решение това да е доминикана. Заради COVID-19 oбаче пътуванията до страната са неразрешени. Вторият им избор е Тайланд. Там пък се оказва, че има изискване за двуседмична карантина на идващите.

" Накрая последното свободно място с плажове и екзотична природа останаха Малдивите " - споделя за избора на място за фотоси Павел. 

Парчето им " Ако не в този момент по кое време " е техният прочит на протичащото се през последната година, която дефинират като тежка и странна. И двамата стигат до извода, че в този момент е най-подходящият миг да се вършат избори и да се случват разнообразни неща. 

" Сега е моментът да направиш всичко, което искаш в този живот. Иначе трупаш движимости, не взимаш решения да тръгнеш за където искаш... Сега е алфа честотата, това е моментът, в който имаме право на деяние и власт ", споделя Венци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР