Инстаграм Фолк певицата Мария изясни защо се е върнала на музикалната

...
Инстаграм
Фолк певицата Мария изясни защо се е върнала на музикалната
Коментари Харесай

Мария издаде какво я върна на сцената

 Инстаграм Фолк певицата Мария обясни за какво се е върнала на музикалната сцена, откакто твърдеше, че къса с попфолка дефинитивно. Пайнерката обясняваше, че работила прочувствено, само че от думите й на дневен ред излиза, че има мъж в живота й.

" Всяко нещо има своята причина. Нещо ме отхвърли и нещо ме върна. Това, което ме върна е обич. Това е най-голямата машина, мотора на всичко ", показа изпълнителката в изявление за " На кафе ". Вероятно новият мъж в живота й не разреши да замине за Занзибар дружно с щерка си Марая и нейният татко Димитър Андонов, разясняват в сектора.

" Давай, разплачи ме “, с която брюнетката се завърна в играта е кавър по едноименния шлагер на Цветелина Янева. " Спонтанно, една вечер на луда глава взех решение да я запиша. Изплакала съм я тази ария, дала съм си цялото сърце в нея и съм признателна на Цвети, че ми разреши да я запиша в мое осъществяване ", сподели още звездата.

Тя се дефинира като доста същински човек, който доста дава от себе си. Не единствено в партньорството, само че в работата и като родител. " Мисля, че това е магията, когато отдаваш себе си напълно ", заключи фурията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР