Инстаграм Атрактивната репортерка на Гала от На кафе Ева Веселинова прекара

...
Инстаграм
Атрактивната репортерка на Гала от На кафе Ева Веселинова прекара
Коментари Харесай

Русокоса красавица не се притеснява от слуховете, отдаде се на почивка

 Инстаграм Атрактивната кореспондентка на Гала от " На кафе " Ева Веселинова прекара цялата си лятна почивка в южната ни съседка Гърция. В момента се любува на последни летни дни на о. Лефкада.

Блондинката, която най-вероятно от есента ще бъде на бюрото по труда, показа забавни фотоси от морската си отмора и призна нещо удивително. 

Оказа се, че девойката обожава лятото и не желае да го пусне да си върви.  " Щастие. Любимият ми август не ме разочарова и този път. Толкова завършения претърпях. Случиха ми се и доста значими неща! Не желая да пущам лятото да си потегля, тъй като ме прави доста щастлива. Ще се порадвам на морето още малко ", пиши Веселинова. 

И плаши почитателите си в обществената мрежа с предизвестие: " Който отвори втората фотография, да му мисли ", което незабавно предизвика вниманието ни. На нея Ева хвърля шепа влажен пясък към камерата и основава усещането, че хвърля по човек, който я гледа. 

Ева се препича на известния плаж Порто Кацики, само че напълно скоро ще стяга куфара назад за България, а дали ще продължи да се подвизава в " На кафе " ще разберем напълно скоро, написа още " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР