Инстаграм Тв водещата Мира Добрева е потресена от сауните в

...
Инстаграм Тв водещата Мира Добрева е потресена от сауните в
Коментари Харесай

Заставиха Мира Добрева да влезе чисто гола в австрийска сауна

Инстаграм Тв водещата Мира Добрева е потресена от сауните в Австрия. Ето какво написа тя в обществената мрежа Инстаграм: " В австрийските сауни, оказа се, хората влизат голи. Мъже и дами дружно. Ей, по този начин. Както майка ги е родила. И както природата ги е уредила. Едни с менци, други с оръдия.

Някои подготвени да стрелят, други клюмнали като прецъфтели кокичета. Мандахерцат се по всички страни всякакви кореми и сякаш на никого не прави усещане, пък заглеждат се, да Ви кажа почтено. 

Шокираща ми пристигна тая работа, та си останах с банските. Обаче, карат се, пустите му австрийци. На ред са научени. И на дисциплинираност. Та трябваше да предпочитам - да напусна СПА-центъра или да съблюдавам разпоредбите, годни за всички. Бях платила за 13-те сауни и не знам какъв брой минерални басейна, бях си наела хавлия и джапанки. 

Поразгледах за нови заповеди, но на никое място не видях да е неразрешено с хавлия в джакузи. Та по този начин се плациках. Байганьовска работа малко, но... по какъв начин ме виждате гола измежду австрийското народонаселение... Утре по какъв начин ще подходя, не знам. Дайте хрумвания "...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР