Instagram тества възможността да създава публикации с помощта на уеб

...
Instagram тества възможността да създава публикации с помощта на уеб
Коментари Харесай

Instagram тества опция за публикуване от настолно устройство

Instagram тества опцията да основава изявления благодарение на уеб браузъра на настолен компютър. Функцията бе видяна от консултанта в обществените медии Мат Навара, който снима някои екранни фотоси, демонстриращи функционалността.

Фейсбук удостовери теста в изказване пред Bloomberg. „ Знаем, че доста хора реализират достъп до Instagram от компютъра си “, съобщи представителят Кристин Пай. „ За да подобрим това преживяване, в този момент тестваме опцията те да прибавят изявления на страниците си непосредствено от своите настолни устройства. “

Снимките на екрана на Навара демонстрират, че можете да избирате пропорции, да прилагате вградени филтри и да употребявате съществени принадлежности за редактиране на платформата в браузъра. Функцията към момента не е налична за всички консуматори, а тези, които имат достъп до нея и са подбрани за участници в предварителния кръг на бета тестване на функционалността, ще видят известие в горния десен ъгъл на екрана си „ Сега можете да създавате и споделяте изявления непосредствено от компютъра си “, което допуска, че Instagram обмисля съществено опцията за по-широко разпространяване на функционалността.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР