Instagram, собственост на Meta Platforms, модифицира своето приложение за социални

...
Instagram, собственост на Meta Platforms, модифицира своето приложение за социални
Коментари Харесай

iPhone 15: Apple казва, че ще поправи проблем със софтуера, който кара устройството да се нагрява твърде много - и обвинява някои приложения за `претоварване на системата`

Instagram, благосъстоятелност на Meta Platforms, модифицира своето приложение за обществени медии по-рано тази седмица, с цел да предотврати от загряване на устройството на най-новата операционна система iPhone.

Uber и други приложения като видеоиграта Asphalt 9 към момента са в развой на стартиране на своите актуализации, сподели Apple.

< p> Фирмата не посочи времева линия по кое време ще бъде пусната нейната лична софтуерна промяна, само че сподели, че никакви проблеми с сигурността не би трябвало да попречат на притежателите на iPhone 15 да употребяват устройствата си, до момента в който чакат актуализацията.

„ Идентифицирахме няколко условия, които могат да накарат iPhone да работи по-топло от предстоящото “, сподели Apple в малко изказване след отчети за недоволства от прегряване, появяващи се в онлайн таблата за известия.

Не е извънредно за iPhone-ите да стават неприятно горещи по време на първото няколко дни приложимост или когато се възвръщат с аварийна информация, съхранена в облака - проблеми, които Apple към този момент отбелязва за потребителите.

Прочетете повече:

Главен изпълнителен шеф на Apple отваря магазин в Ню Йорк

Устройствата също могат да се нагреят, когато употребяват приложения като видеоигри и технология за добавена действителност, които изискват доста процесорна мощ, само че проблемите с нагряването при моделите iPhone 15 надвишават тези типични обстановки.

Apple акцентира, че казусът не е обвързван с титаниевия корпус, в който се намират новите модели вместо неръждаемата стомана, употребена при по-старите смарт телефони.

Apple също отхвърли спекулациите, че казусът с прегряването може да е обвързвано с прекосяването от личен кабел за зареждане Lightning към USB-C врата, смяна, която направи, с цел да дава отговор на наредбите на Европейски Съюз.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР