Инстаграм“ слага край на фалшивите лайковеАдминистрацията на Инстаграм“ ще предприеме

...
Инстаграм“ слага край на фалшивите лайковеАдминистрацията на Инстаграм“ ще предприеме
Коментари Харесай

„Инстаграм“ слага край на фалшивите лайкове

„ Инстаграм “ поставя завършек на подправените лайкове
Администрацията на „ Инстаграм “ ще предприеме ограничения за битка с потреблението на специфични приложения, позволяващи автоматизирано да се оставят мнения и лайкове.

„ През последните месеци следим, че потребителите употребяват странични приложения за изкуствено увеличение на аудиторията “, установяваха представители на „ Инстаграм “. Подобни дейности опонират на разпоредбите на обществената мрежа и ще бъдат пресечени.

„ От през днешния ден ще стартираме да отстраняваме подправените лайкове, следвания и мнения от сметките, които употребяват странични приложения, с цел да си покачат известността “, дадоха обещание от „ Инстаграм “.

Компанията ще уведомява притежателите на сметките за премахването на поставените автоматизирано лайкове, следвания и мнения. На тях ще им бъде препоръчано да трансформират своята ключова дума, с цел да не могат повече страничните приложения да употребяват техните данни.

„ Инстаграм “ започва през октомври 2010 година и в началото е бил предопределен единствено за мобилните устройства на компанията „ Епъл “. От април 2012 година обществената мрежа за фотографии и видео е налична и за потребителите на платформата Андроид. Тогава компанията „ Facebook “ купи „ Инстаграм “ за 1 милиарда $. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР