Instagram се превръща във всe по-влиятелна социална мрежа. Ако я

...
Instagram се превръща във всe по-влиятелна социална мрежа. Ако я
Коментари Харесай

Звездни пози

Instagram се трансформира във всe по-влиятелна обществена мрежа. Ако я употребяваме, сигурно сме харесали десетки профили на непознати звезди и по този начин съвременни инфлуенсъри, които ни демонстрират по какъв начин се прави . Как да си вършим прическа, по какъв начин да съчетаваме облеклата, по какъв начин да позираме за фотография.

Именно на последното ни вършат показно куп известни хубавици в Instagram. Много добре знаем, че кляканията са ужасно упражнение за дупе. Но какво ще кажем да позираме приклекнали, откривайки съвършения ъгъл за фотография ?

Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на Авг 14, 2018 в 7:47 PDT

Защо не? Емили Ратайковски, Кайли Дженър, Клоуи Кардашиян и още куп други знойни и не толкоз дами ни показват образно по какъв начин да осезаем най-хубавия кадър, заставайки в тази поза, известна като " hot squat " (горещ клек).

Публикация, споделена от Kendall (@kendalljenner) на Май 12, 2018 в 10:07 PDT

Можем да позираме както непосредствено против камерата, по този начин и отстрани. Единият крайник е леко обтегнат встрани (за да наподобява по-дълъг), а другият е сгънат. Гърбът е изправен, а погледът е повече от секси , написа The Sun.

Публикация, споделена от Iggy Azalea (@thenewclassic) на Юни 15, 2018 в 7:09 PDT

Акцентът пада върху краката и дупето, което наподобява много апетитно . Има и една дребна измама - не е доста елементарно да запазим баланс в тази поза, до момента в който щракнем съвършения кадър. Но напъните си заслужават.

Публикация, споделена от Khloé (@khloekardashian) на Юли 4, 2018 в 9:59 PDT

Сред родните звезди също не липсват почитатели на новата фикс идея в Instagram. На първо място е Гери-Никол, която нееднократно е показвала, че се учи от каките оттатък океана.

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol) на Юли 6, 2018 в 11:58 PDT

Тита също не пропусна да покаже стройни крайници и секси кожена пола. Алекс и Влади пък доста добре знаят по какъв начин да демонстрират извивки.

Публикация, споделена от ♕Tita (@hrisistar) на Юли 18, 2018 в 7:58 PDT

Публикация, споделена от Alex & Vladi Official Twins (@vladeislava) на Юни 17, 2018 в 7:59 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР