Instagram набира все по-голяма популярност в последно време. В социалната

...
Instagram набира все по-голяма популярност в последно време. В социалната
Коментари Харесай

Секси мъжете, които нагорещиха Instagram

Instagram набира все по-голяма известност напоследък. В обществената мрежа за шерване на фотоси към този момент прелива от сексапилни представители на мъжкия пол , които се радват на забележително внимание и стабилен брой почитатели. Ето част от тези, които всекидневно разтуптяват не едно и две сърца .

Джеръми Мийкс (#jmeeksofficial)

Станал прочут като " най-секси пандизчията " , моделът с проницателни сини очи несъмнено знае, че е магнит за дамите и по какъв начин да употребява тази своя мощ. За негативно време той стана шлагер в стилните среди и лице на редица известни марки.

Публикация, споделена от JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) на Яну 17, 2018 в 2:44 PST

За страдание не на всички фотоси Мийкс е без облекла. Но загадъчният му сексапил съумява да влияе даже измежду най-студената московка зима и да му събере над 300 хиляди лайкове. Няма по какъв начин да кажем на черното бяло.

Публикация, споделена от JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) на Яну 31, 2018 в 6:10 PST

Ник Бейтман (#nick_bateman)

Въпреки че не е изключително известен у нас, 31-годишния канадски модел и артист може бързо да стане любим на родните дами . Има всичко належащо за задачата и не се свени да го показва.

Публикация, споделена от Nick Bateman (@nick__bateman) на Фев 10, 2018 в 11:28 PST

Висок, с поддържано тяло, чаровна усмивка, владее бойни изкуства, пада си по романтиката и има малко, сладко кученце. Какво повече да желаеме от един мъж?!

Публикация, споделена от Nick Bateman (@nick__bateman) на Фев 14, 2018 в 11:46 PST

Малума (#maluma)

Колумбийският реализатор вади шлагер след шлагер, а в това време не пропуща да разпали женските мечти в Instagram. Изглежда еднообразно секси както в състезателен екип, по този начин и в грациозен костюм от последната сбирка на D&G.

Публикация, споделена от MALUMA (@maluma) на Дек 30, 2017 в 1:24 PST

Но най-добре наподобява, когато е без тениска. Татуси, плочки на корема, провокативен взор и секси прическа - сигурно славата му не се дължи единствено на песните.

Публикация, споделена от MALUMA (@maluma) на Фев 16, 2018 в 5:56 PST

Антъни Джошуа (#anthony_joshua)

Боксьорът, който съумя да победи Кличко, няма потребност от показване. Той от дълго време завладя и кръга, и женските сърца. Перфектното му тяло, чаровната усмивка и методът, по който наподобява както по време на подготовка, по този начин и с костюм на публично събитие, изцяло са му заслужили тези пет и половина милиона почитатели.

Публикация, споделена от Anthony Joshua (@anthony_joshua) на Ное 12, 2017 в 3:32 PST

Направо да не повярва човек, че към момента е самостоятелен. Или най-малко подобен го играе в Instagram. А това го прави още по-желан. Ясно е, че боксът е неговият живот. Но не желаеме и да си представяме какъв брой дами биха споделили своя живот с него.

Публикация, споделена от Anthony Joshua (@anthony_joshua) на Сеп 29, 2017 в 1:53 PDT

Неймар (#neymarjr)

Звездата на " Пари Сен Жермен " има близо 90 милиона почитатели в Instagram. Сигурни сме, че половината са футболни почитатели, а другата - негови последователки.

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on Sep 29, 2017 at 1:59pm PDT

Футболистът рядко пуска провокативни снимки , като горещия подарък за Свети Валентин. Но и в ролята на татенце наподобява задоволително секси.

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on Feb 12, 2018 at 9:55am PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР